Mitsubishi Electric


  Mitsubishi Electric luftvärmepumpar har sedan länge varit bland det allra främsta på energisnåla, driftsäkra värmepumpsanläggningar.

Som Certifierad återförsäljare samt Servicepartner, säljer, installerar och servar vi värmepumpar från Mitsubishi Electric. Har du en befintlig anläggning
med tex solvärme eller annan värmekälla kan vi kombinera den med mycket gott resultat. Möjligheten att utrusta din anläggning med Wi-Fi uppkoppling ger
dig full överblick över värmen i husets även när du inte är hemma. Det generösa garantiåtagandet i kombination med en stark kompetent serviceorganisation
ger er som kund ett tryggt ägande av er uppvärmningsanläggning långt framöver. Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök och offert.

Mitsubishi Electric SUMO & HERO 2.0

MADE FOR SCANDINAVIA
Mitsubishi Electrics luft/luft värmepumpar. Med högst energiklass A+++, köldmedium R32,
Hyper Heating och inbyggd WiFi,
 finess och kraftfull teknik får vi framtidens värmepump!
Modellenerna erbjuder maximal komfort och energibesparing, har testats ned till -35 grader på oberoende
testlaboratorium för att säkerställa att den klarar av extrema temperaturer.

Läs mer på: www.mitsubishielectric.se

Bergvärmepumpen GEODAN

Med sina många egenskaper blir Geodan en komplett bergvärme. Låg vikt och låg höjd gör den smidig att installera. Adaptiv borrhålskontroll, inverterteknik, WiFi och Smartgrid gör den smartare. Med låga ljudnivåer och Quiet-mode blir den tystare och med R32 köldmedium och energiklass A+++ för värme blir den energisnålare och miljövänligare. Helt enkelt en bättre bergvärme.

FINANSIERA DIN VÄRMEPUMP

Finansiering i samarbete med Ecster
Nu kan du som köper en värmepump från Mitsubishi Electric välja att dela upp
kostnaden i upp till 12 år i stället för att betala hela summan med en gång.
Låna från 15 000 kronor upp till 250 000 kronor utan säkerhet och välj en
återbetalningstakt som passar dig. Finansieringen sker i samarbete med Ecster, som är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken och du får snabbt svar på din låneansökan, enkelt via mobilt Bank-id.
Som kund hos Ecster har du också möjlighet att beställa Ecster-kortet, ett kreditkort med bonusprogram som bland annat innehåller en kompletterande reseförsäkring.

Kontakta oss för mer information.